SOUTĚŽ V PSANÍ SMS

29.04.2014 11:24

Je rozhodnuto! Nejrychlejší je Veronika Hatlapatková, která napsala 135 znaků za jednu minutu.

Těsně za ní se umístila Monika Andrýsová - 131 znaků, jako třetí skončila Karolína Nováková - 118 znaků. VŠEM GRATULUJEME.

Soutěž se skládala ze dvou kol. V prvním kole měli soutěžící napsat SMS zprávu (text byl daný a pro všechny stejný). Počítala se doba, za kterou zprávu napsali. Text byl bez diakritiki i velkých písmen, museli dodržovat pouze mezery mezi slovy. Za chybu byly připočítány trestné sekundy. Do druhého kola postoupilo pět nejlepších.Ve druhém kole psali soutěžící text (úryvek z knihy Oty Pavla Smrt krásných srnců). Všichni měli k napsání pouze jednu minutu. Počítal se počet napsaných znaků, za každou chybu se odečítal znak.Během soutěže měli všichni stejné podmínky, tzn. měli čas na přečtení textu, mohli si ho zkušebně napsat, všichni měli mobil nastavený na psaní.

Každý soutěžící dostal dáreček, vítězové si odnesli diplomy a ceny. Samozřejmě to nebyly mobily, spíše drobnosti, protože nešlo o světové rekordy, ale především o zábavu a příjemně prožité odpoledne. Proto mne mrzí, že se nenašel ani jeden z chlapců, který by se do soutěže zapojil, a jako jindy, smysl pro humor a chuť něco dělat mají jen děvčata. Nebo se mýlím?

—————

Zpět