NOVÉ KNIHY PRO NEJMENŠÍ

14.01.2018 20:37

Mezi lednovými knižními novinkami najdete také 32 knížek pro nejmenší. Nabídka je pestrá, zde je několik titulů pro ilustraci.

Poznávací leporela:                

Ráno v trávě. Co se děje ráno v trávě? Mají i květiny budíček, rozcvičku, češou se, myjí...? Malé konvalince se někdy do toho moc nechce.

Nákladní auta. Víte, jaká existují nákladní auta? Vydejte se s naším leporelem na silnici a poznejte, jak vypadá stavební rypadlo, cisterna, autojeřáb a jiná nákladní auta. 

      

Klasická leporela:

Na tom našem dvoře, Na statku je veselo, Jaro, obrázkové příběhy.

             

Interaktivní knihy:

Nebojím se tmy. Nádherně ilustrovaná interaktivní kniha dětem ukáže, že se nemusí bát. Na každé stránce si mohou "rozsvítit" a hned uvidí, že strašidelně vypadají ve tmě i naprosto obyčejné předměty.

Pro zvídavé děti:

Co se děje kolem nás, Co se děje po celý rok, Co se děje pod vodou, Co se děje v říši pohádek. Poutavé ilustrace s množstvím detailů pro holčičky i kluky předškolního věku.

Mraveniště. Tato kniha obsahuje prostorový model mraveniště, díky kterému se čtenáři seznámí s každou jeho částí. Zjistíte, čím se mravenci živí, jak žijí a co celý den při svém shonu za potravou dělají.

Co se skrývá v lidském těle. Zábavná encyklopedická knížka nabízí malým čtenářům odpovědi na nejčastější otázky, které se týkají fungování lidského těla. Stačí odklopit některé z více než 60 otevíracích okének a dovíte se, kdo, který, kdy, kde, co, jak a proč.

Vše o dinosaurech. Proč byli tak velcí? Proč vyhynuli? A proč a proč a proč... Vše se dovíte z této knihy.

              

Příběhy o krtečkovi, O makovém semínku, Jak se Honzík naučil zavazoval tkaničky a další knihy pro vaše děti na vás čekají, stačí si jen vybrat!

 

 

                                                                                     

—————

Zpět