NOVÉ ČASOPISY

01.02.2019 08:51

Kromě oblíbených časopisů (Vlasta, Květy, Svět na dlani, Receptář, Zahrádkář...), které knihovna odebírala v minulém roce, můžete si letos vypůjčit nové tituly. 

Pravý domácí časopis

Tento měsíčník vydává rodinná firma a je určen všem, kteří mají rádi solidní a zároveň pestré čtení. Na 60 stránkách najdete rozhovory se zajímavými lidmi, příběhy ze života, jak na to, abychom byli zdraví, pochopitelně nechybí ani zajímavé kulinářské recepty (bez nich se asi žít nedá, protože jsou všude), stránky pro ty, kteří něco vyrábějí, tvoří, recyklují... a další témata.

Zatímco v jiných periodikách hledáte článek mezi reklamami, v tomto časopise je to opačně: reklamu musíte hledat. A jak víme, většina z nás ji nejraději nenajde. V knihovně jsou k dispozici první dvě čísla. Přijďte nahlédnout, věřím, že nebudete zklamáni.

Naše krásná zahrada

To je pro naši knihovnu staronový časopis, protože před několika lety jsme jej už odebírali. Tehdy ovšem jako remitenda, takže číslo jste dostávali se zpožděním. Nyní je v ročním předplatném, a tudíž aktuální. Spoustu krásných barevných fotografií, užitečné rady i odborný ale srozumitelný text zaujme všechny milovníky krásné zahrady. 

Vypůjčené časopisy vracejte co nejdříve, nejlépe po týdnu, aby byly aktuální i pro další zájemce.

 

—————

Zpět