ČERNÁ HODINKA

29.04.2014 10:35

Vánoční stromeček, zářící svíčky, vůně svařeného vína, cukroví a koláčků - to vše vítalo návštěvníky knihovny, kteří se sešli 13. 12. 2013 na Černé hodince. Krásný zpěv Anety Růčkové za doprovodu kláves (Anička Macečková) a trochu poetického čtení velkou měrou přispěl ke krásné předvánoční náladě. Návštěvníků přišlo nečekaně mnoho a zaplnili knihovnu do posledního místečka.

Součástí posezení bylo také vyhlášení nejpilnějších čtenářů. Ti všichni dostali z rukou pana starosty diplom a dárek, který předával další host - paní Renata Vinklerová z Městské knihovny v Rožnově pod Radhoštěm. Obdarovaní byli i všichni ostatní -  malinkým dárečkem, který skrýval překvapení: antickou či valašskou moudrost, nebo třeba vtip, to proto, aby setkání bylo i trochu veselé.

Všichni návštěvníci odcházeli spokojení, někteří i dojatí, přestože mnohým se nesedělo pohodlně a na občerstvení sotva dosáhli.

Velmi děkuji všem, kteří přispěli ke krásné atmosféře, třeba jen tím, že si udělali čas a přišli. Snad to nebylo první a poslední setkání v předvánočním čase.

—————

Zpět